Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din sistemul financiar!

sectorul financiar  Cu prilejul sărbătorii Dumneavoastră profesionale — Ziua financiarului, consemnată anual la 15 august, aduc sincere mulţumiri tuturor colaboratorilor ce activează în acest domeniu, pentru aportul la dezvoltarea sectorului financiar. 

  Sistemul finanțelor publice joacă un rol cheie în dezvoltarea și consolidarea economiei naționale. Fiecare angajat din domeniul financiar contribuie la dezvoltarea și promovarea politicilor sectoriale, la asigurarea funcționalității sectorului financiar al raionului și a  țării, în concordanță cu exigențele economiei de piață, întru asigurarea dezvoltării durabile și creșterii economice a Republicii Moldova, în contextul aspirațiilor de integrare europeană.

ziua financiarului ziua financiarului  Orice sector al economiei înregistrează succese doar atunci când  este administrat de oameni competenţi şi dedicaţi. 

  Îmi exprim înalta apreciere a activității importante și eforturilor depuse de fiecare angajat al sectorului financiar, mulțumiri pentru neobosita trudă a Domniilor Voastre, pentru profesionalism şi abnegaţie. Vă dorim succese și realizări remarcabile în activitatea profesională, multă sănătate, prosperare și împlinire personală. Să aveţi parte doar de cele ce vă doriţi, iar aprecierile să nu mai contenească în a vă fi călăuză pe tot parcursul activităţii Dvs profesionale. Prosperarea, liniştea sufletească şi succesul să Vă însoţească în munca pe care o realizaţi, izbânzi în sectorul de mare răspundere, căruia îi consacraţi întregul potenţial intelectual şi fizic de care dispuneţi.

  Cu  deosebit respect, Viorel BABII, Președintele raionului Fălești.