Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Şedinţa  începe la ora 15:00,  23 aprilie 2024

fb live headerȘedința Consiliului raional Fălești

suflet de floare  Consemnată  anual în a treia duminică a lunii septembrie,  „Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei”, îmi oferă plăcutul prilej să Vă  transmit sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care activează în acest domeniu. Îmi exprim întreaga recunoștinţă pentru eforturile Dumneavoastră în deservirea și consilierea socială a populaţiei, pentru implicarea, dăruirea de care daţi dovadă și pentru suportul continuu pe care îl acordaţi zi de zi familiilor și copiilor  din raionul nostru.

  Prin munca asiduă pe care o depuneţi în slujba comunităţii, Dumneavoastră sunteţi cei care aduceţi o contribuţie considerabilă în asigurarea bunăstării populaţiei și asigurarea condiţiilor necesare pentru a trăi o viaţă decentă acasă, alături de cei dragi, implicînd  în munca zi de zi valori fundamentale cum ar fi: încrederea, bunătatea, respectul, iubirea de oameni, prietenia, echitatea socială, competenţa și integritatea profesională.

  Prin implementarea eficientă a politicilor sociale, oferim astfel rezultate  în reducerea sărăciei, în formarea unei forţe de muncă sănătoase și nu în ultimul rând a unei ţări  care se bucură de bunăstarea socială.

  În acest scop, vom sprijini și îmbunătăţi și în continuare abilităţile profesionale ale lucrătorilor din domeniul social, ceea ce le va permite să-și îndeplinească la cel mai înalt nivel  performanţele lor profesionale.

  Vă urez multă sănătate și forţe suficiente pentru a putea fi alături de cei pentru care sunteţi sprijin și speranţă. Dumneavoastră sunteţi persoanele cărora bătrânii le împărtășesc amarul și înţelepciunea, copiii rămași fără îngrijire părintească Vă împărtășesc bucuriile și tristeţile, familiile în dificultate Vă împărtășesc nevoile zilnice, dar și lecţiile de viaţă despre rezistenţă și perseverență …

         Sunteţi omul de suflet, care îi ascultă și le alină durerea. 

Cu deosebit respect,

Viorel Babii, Președintele raionului Fălești