Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați primari, consilieri și lucrători din administrația publică locală

zal Cu prilejul Zilei Autonomiei Locale şi a Lucrătorului din Administraţia Publică Locală, sărbătoare ce o marcăm anual la data de 1 februarie,  Vă adresez alese cuvinte de felicitare, sincere urări de sănătate și prosperitate,  exprimându-mi întreaga gratitudine pentru conlucrarea, pentru devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.

 Instituită la inițiativa reprezentanților autorităților publice locale întru recunoașterea importanței și valorii activității autorităților administrației publice locale, în asigurarea autonomiei locale, în procesul edificării unui stat democrat și aprecierea rolului deosebit al reprezentanților autorităților publice în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică și culturală a comunităților.

 Vă doresc să fiți demni de înalt respect și apreciere pentru munca nobilă pe care  o desfășurați întru binele  făleștenilor, să Vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa cetățenilor.

 Realizări frumoase în activitatea profesională, putere pentru continuarea activităților  pe care le faceţi cu dăruire pentru cetățenii și  comunitățile raionului.

 Cu respect și înaltă considerațiune,
 Sergiu FÎNTÎNA,
 Președintele raionului Fălești