Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 În conformitate cu prevederile Legii nr. 239-XVI din 13 noiembrie 2008 privind transparența în procesul decizional și ale Hotărîrii Guvernului nr. 967 din 9 august 2016 „Cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional”

 Direcția Generală Finanțe și Economie din subordinea Consiliului Raional Fălești  anunță inițierea elaborării proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea bugetului raional Fălești pentru anul 2019 în prima lectură”.

 Proiectul deciziei se elaborează cu scopul aprobării bugetului raional pentru anul 2019, în conformitate cu legislația în vigoare.

 Astfel, solicităm participarea activă a tuturor părților interesate, prin prezentarea propunerilor în vederea elaborării proiectului de decizie.

 Propunerile pot fi prezentate pînă la data de 26 noiembrie 2018 la persoana responsabilă Dnul Alerguș Adrian, șef adjunct al Direcției Generale Finanțe și Economie, biroul 212, inclusiv, prin poștă, la adresa: str. Ștefan cel Mare, nr. 50, orașul Fălești și/sau electronic, la adresa de e-mailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Proiectul de decizie accesaţi :Cu privire la aprobarea bugetului raional Făleşti pe anul 2019 în prima lectură