Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Pe  31 ianuarie curent, la Centrul Internațional de Expoziție „Moldexpo” s-a dat start ediției a XXVII-a a expoziției „Fabricat în Moldova”, tradițional desfășurată sub patronajul Guvernului  Republicii Moldovei, de către Camera de Comerț și Industrie în colaborare cu Consiliile raionale, care va activa pînă la 04 februarie.

 Genericul principalei expoziţii din ţară în acest an este „Fabricat în Moldova – fabricat pentru tine”. Susţinând producătorii autohtoni, s-a propus de a promova companiile care sunt interesate în primul rând de calitate şi beneficiul consumatorului. Evenimentul a devenit o importantă platformă naţională pentru agenţii economici, care şi-au făcut un nume în business, precum şi pentru antreprenorii începători.

 Raionul Făleşti a fost reprezentat de producătorii: Fabrica de Prelucrare a Semințelor de Porumb Răuțel S.A  cu producţia sa- seminţe, Combinatul de Panificație Fălești- cu produse de panificaţie, SC „Beatrice-Com” SRL- cu produse de băcănie. Calitatea produselor prezentate de întreprinderile din raion a fost înalt apreciată de vizitatori, văzut prin interesul faţă de standurile producătorilor din raionul nostru, cît şi prin vînzările efectuate de agenţii economici.

 În cadrul acestui eveniment se va desfăşura un program amplu de afaceri, în cadrul căruia au fost abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens au fost organizate diverse forumuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe cu teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

Galerie foto