Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

În perioada 19-21 noiembrie curent  pe strada pietonală din orașul Fălești  s-a desfășurat ediția a II-a a expotârgului universal ”Toamna la Fălești”.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălți în colaborare cu Consiliul raional Fălești și primăria orașului Fălești.

La deschiderea târgului au participat doamna Galina Codița, directorul filialei Bălţi a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, domnul Sergiu Fîntîna, președintele raionului Fălești și domnul Alexandr Severin primarul orașului Fălești.

Expotârgul universal ”Toamna la Fălești” demonstrează realizările întreprinderilor autohtone - participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, dar și pentru consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil șiare scopul de a susţine şi promova întreprinzătorii din republică cît și din raionul Fălești, contribuind la extinderea pieţii interne şi celei externe, de a familiariza consumatorii locali cu produsele şi serviciile autohtone.

Galerie foto