Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 11 ianuarie  curent,  Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului însoțit de vicepreședinții raionului  a  întreprins o vizită de lucru la stadionul raional „Spicul” din orașul Fălești, unde  au  fost discutate  mai multe probleme privind finalizarea lucrărilor de construcție a stadionului raional  și ajustarea acestuia la standardele republicane.  La moment,  terenul   nu corespunde standardelor naționale și nu permite desfășurarea  campionatelor de fotbal pentru divizia „A”.   

  În anul 2019, echipa de fotbal FC Fălești a câștigat Campionatul Republicii Moldova în divizia B zona NORD,  respectiv echipa FC Fălești a trecut în divizia A, iar rezolvarea problemei reproiectării stadionului raional a devenit absolut necesară.

  Pentru a dezvolta fotbalul și pentru  susținerea  echipei FC Fălești, conducerea raionului Fălești a  decis reproiectarea stadionului raional și reamenajarea terenului prin acoperirea acestuia cu covor artificial. Menționăm că  covorul artificial urmează a fi donat de către Federația Națională de Fotbal în valoare de 2,0 mlioane lei.

  În cadrul discuțiilor  au fost stabiliți termenii și pașii concreți pentru realizarea obiectivului propus, iar până în luna mai al anului 2020,  echipa de fotbal v-a putea să înceapă antrenamentele pe terenul nou amenajat.

Galerie foto