Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

    La 20 ianuarie curent, președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Dl Leonid Oleinicenco împreună cu Dl Constantin Scripnic director al Complexului Sportiv ,,FUTSAL  ARENA  FMF”  și Dl Vlad Cebotari, inspector federal FMF,  a efectuat o vizită de lucru la Stadionul raional „Spicul” din orașul Fălești.

    În cadrul vizitei, liderul Forului fotbalistic de la Chișinău s-a întâlnit și a purtat discuții cu președintele raionului Fălești, Dl Fîntîna Sergiu, împreună cu vicepreședinții raionului, șeful Direcției Generale Educație, precum și cu șeful Direcției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri din cadrul Consiliului raional Fălești.

   În cadrul întrunirii au  fost discutate  problemele care vizează  demararea proiectului  privind reamenajarea terenului de fotbal prin acoperirea acestuia cu covor artificial și ajustarea acestuia la standardele naționale. Menționăm că  pentru realizarea proiectului, Federația Națională de Fotbal va dona covorul artificial care este în valoare de 2,0 milioane lei.

   Au mai fost discutate și  posibilitățile deschiderii claselor cu profil sportiv în instituțiile de învățământ din raion, acestea având drept  scop promovarea fotbalului în rândul tinerei generații.

   În context, liderii participanți la întrunire au lansat idei pentru identificarea posibilităților de a construi un stadion multifuncțional pe teritoriul Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” Fălești și un alt stadion artificial pe teritoriul Școlii Sportive din orașul Fălești.

    Liderii participanți la discuții au proiectat de comun acord acțiunile necesare pentru ca stadionul de la Fălești  să fie dat  în exploatare în termeni rezonabili. 

Galerie foto