Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

09 11 18  În cadrul Programului Guvernului „Drumuri Bune pentru Moldova” la proiectul de îmbunătățire a infrastructurii drumurilor  a beneficiat și localitatea Gara Fălești.

  Recent, la  05 noiembrie curent au fost începute lucrările de reparație capitală a străzilor Bogdan Vodă și Ungheniului din localitatea Gara Fălești cu o lungime totală de – 0,9 km.  Proiectul de reparație prevede reparația capitală a  îmbrăcămintei rutiere prin asfaltare a străzilor menționate, pentru care din contul Programului Guvernului „Drumuri Bune pentru Moldova” au fost  alocate – 2,16 milioane lei.

  Reparația străzilor menționate sunt o promisiune a  Doamnei Iraida BÎNZARI, președintele raionului  cetățenilor din acest sector al orașului, care  au adresat conducerii raionului demersuri prin care au solicitat repararea acestor străzi. În urma implementării proiectului ca durabilitate, cetățenii vor beneficia de  drum  renovat care le v-a permite acces în  siguranță  spre grădinița de copii, biserica din localitate și drumul național R17 Fălești – Pîrlița.

Galerie foto