Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 23 decembrie curent  în cadrul vizitei la ÎMSP „Spitalul raional Fălești” a fost organizată recepția la finisarea lucrărilor de schimbare a tâmplăriei la blocul curativ central a spitalului.  

  sl spital 71    

  La recepția de finisare a lucrărilor au participat și vicepreședinții raionului Domnul Veaceslav FUSU și Domnul Mihai PRODAN și  reprezentanții din cadrul instituției medicale.
   În conformitate cu Decizia Consiliului raional Fălești pentru lucrările menționate au fost alocate din contul bugetului raional mijloace financiare în sumă de 1,0 mln lei. În cadrul licitației organizate de către ÎMSP „Spitalul raional Fălești” câștigătorul a fost desemnat SRL „Vamelidas - Nord” cu costul ofertei de – 800,0 mii lei. Pe parcursul executării lucrărilor au fost constatate lucrări suplimentare nepreconizate, pentru care a fost încheiat acord adițional  la contract în sumă de – 114,89 mii lei. Respectiv suma contractului – 914,89 mii lei.  Din contul proiectului menționat au fost montate - 221 ferestre noi din rame de PVC de Clasa <A> nereciclate cu 6 camere de aer, consolidate cu profile de metal cu gr =1.2 mm, cu geam dublu Low-e, 15 glasvanduri interioare și 9 uși exterioare. 
  Diferența între suma alocată de către Consiliul raional Fălești și suma contractată în cadrul proiectului de – 85,1 mii lei, a fost utilizată pentru achiziționarea ușilor interioare a blocului curativ central.

Galerie foto