Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 18 iulie un grup de specialiști din cadrul Direcției  Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Șoldănești au efectuat o vizită de schimb de experienţă  la Direcția Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești.

  Scopul vizitei este  de familiarizare şi studiere a serviciilor sociale și preluarea bunelor practice în domeniul social. În cadrul vizitei, participanţii au reuşit să-şi formeze o imagine de ansamblu cu privire la activitatea de asistenţă socială  precum și accesul la serviciile sociale din raionul Făleşti,

  La întrunirea cu colegii din Șoldănești a participat și Domnul Veaceslav TAMBUR, vicepreședintele raionului Fălești care a menţionat, că în ultima perioadă s-a îmbunătăţit considerabil mecanismul de colaborare intersectorială, ceea ce permite garantarea siguranței și bunăstării beneficiarului.

  Oaspeții au considerat, că ar fi utilă aplicarea practicilor de succes din domeniu în scopul  implementării acestora în sistemul de asistență socială din Șoldănești.

Galerie foto