Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Astăzi,  20 iulie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional a avut loc ședința comisiei Situații Excepționale. Ședința a fost convocată de către Domnul Sergiu FÎNTÎNA,  președintele raionului, președintele comisiei  situații excepționale.

 

   Pentru ședința de astăzi au fost propuse chestiuni privind:
  - monitorizarea și evaluarea situației epidemiologice din raionul Fălești, cât și combaterea infecției COVID-19;
  - cu privire la acordarea ajutorului material cetățenilor ale căror case de locuit au suferit în urma calamităților  naturale,
  - cu privire la suspendarea  activității ÎCS ,,Marthatex” SRL amplasat  în orașul Fălești, strada Ștefan cel Mare nr.83 pe o perioadă de 14 zile de la înregistrarea ultimului caz înregistrat.    

   Începând cu luna iulie s-au înregistrat 17 cazuri de infectări cu COVID-19 în rândul angajaților.

  În rezultatul cercetării epidemiologice s-a constatat ca administrația întreprinderii asigura îndeplinirea măsurilor pentru prevenirea infecției COVID -19 la locul de muncă, însă continuă apariția noilor cazuri.

   Prin decizia Comisiei Situații Excepționale s-a hotărât de a fi sistat activitatea întreprinderii, pe o perioadă de 14 zile, angajații vor fi în regim de autoizolare la domiciliu și supravegherea medicală de către medicii de familie.

Galerie foto