Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Astăzi, 03 august curent, în sala de ședințe a primăriei comunei Albinețul Vechi a avut loc ședința comună a comisiilor Situații Excepționale raionale și locale.

  Ședința a fost convocată de către Domnul  Veaceslav TAMBUR, vicepreședintele raionului, vicepreședintele comisiei situații excepționale raionale, în mod de urgență membrii comisiei pentru a  examina o chestiune urgentă apărută la moment în raion și anume întreprinderea măsurilor de  profilaxie și răspîndire a gripei aviare depistate  în  satul Albinețul Vechi, pe teritoriul primăriei Albinețul Vechi.

  În cadrul ședinței s-a aprobat  instituirea regimului de carantină pe teritoriul satului Albinețul Vechi pe o perioadă de 30 zile în legătură cu depistarea cazurilor de gripă aviară la păsări  în localitatea Albinețul Vechi.

  • IMG_0009
  • IMG_0011
  • IMG_0012

  De către reprezentantul Subdiviziunii Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor a raionului Fălești ( cu raza de acoperire a raionuui Glodeni)  a fost  prezentat spre aprobare planul măsurilor pentru combaterea și prevenirea raspîndirii gripei aviare în raionul Fălești în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr. 939 din 04.08.2008, a  Normei sanitar-veterinară privind măsurile de supraveghere, control şi combatere a gripei aviare.