Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 19 septembrie curent a avut loc deschiderea oficială a căminului pentru elevii liceeni  din localitățile rurale ale raionului, dornici să studieze  în instituțiile liceale ale orașului Fălești.

 La eveniment au participat Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului, Domnul Vladimir Tabîrță, vicepreședintele raionului,  Doamna Silvia Matasî, șef al Direcției Generale Educație, colaboratorii DGE, manageri școlari din oraș, diriginții claselor liceale, părinți, elevii și personalul care activează la cămin.

 Doamna președinte a raionului a  menționat, că deschiderea acestui lăcaș este realizarea unui vis de ani de zile, asigurarea unor condiții bune de trai și studii elevilor din satele raionului. Cu un mesaj de mulțumire pentru conducerea raionului și Direcției Generale Educație  a venit  Doamna Cristina Bordeianu, mama unuia dintre locatarii căminului, care au adus aportul la deschiderea acestui lăcaș. Din numele elevilor a vorbit eleva Ana-Elena Procopciuc, care a mulțumit autorităților pentru crearea condițiilor bune pentru colegi și a venit cu un îndemn  să învețe bine să  bucure cu rezultate frumoase.

 Căminul pentru elevi a fost renovat cu aportul financiar al Consiliului raional la reparație - 1953,3 mii lei, dotări - 666,0 mii lei. În total suma de 2619,3 mii lei a fost investit  în scopul creării condițiilor bune pentru elevii  dornici să studieze în liceele  din orașul Fălești.

Galerie foto