Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  A sosit primăvara și odată cu ea cea mai frumoasă sărbătoare – Ziua Internațională a Femeii. Primăvara... anotimpul renașterii, 8 Martie, zi  plină de feminitate, frumusețe, dragoste, zâmbete, și căldură sufletească, ziua în care Femeia este venerată cu deosebit respect!

  Ziua de 5 martie a  întrunit în incinta Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir” femei din diverse domenii și localități ale raionului. Prilejul a fost spectacolul omagial „De dragul tău, Femeie!”, consacrat Zilei Internaționale a Femeii- 8 Martie. Cu mesaj de salut și felicitare s-a adresat către toate femeile – mame, bunici, surori, - președintele raionului Fălești, doamna Iraida Bînzari. Din numele tuturor bărbaților cu un mesaj de felicitare cu acest prilej pentru toate doamnele au venit  vicepreședinții raionului, domnii Vladimir Tăbîrță și Roman Radu.

  În scenă au impresionat prin interpretare Ansamblul de violoniști, conducător artistic Mihaela Mamai și Ansamblul vocal „Mlădițe Muzicale”, conducător artistic Raisa Melinte, ambele colective fiind acompaniate de Maia Hăbășescu.

  O deosebită prestație scenică au avut copiii din grupele mică și medie ale Ansamblului de dans „Favorit”, coregraf Serghei Burduja.

 Spectacolul a culminat cu un concert remarcabil al Ansamblului de cântece și dansuri populare „Fluieraș”, condus de frații Ștefăneț și coregraful Iurie Bivol. În program au răsunat cântece și melodii în interpretarea tinerilor cu un viitor profesional promițător - Mihaela Tabără și Iulian Corochi, maeștri consacrați – Nicolae și Isidor Glib, minunații virtuoși – Edgar și Veaceslav Ștefăneț. Spectatorii au fost delectați cu dansuri populare tradiționale de rară frumusețe.

  Galerie foto