Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 1 iunie de Ziua Internațională a  Copilului în incinta Palatului raional de Cultură „Mihai Volontir” din orașul Fălești  s-a desfășurat un spectacol. Toți copiii au fost salutați și felicitați de  Domnul Viorel BABII, președintele raionuluI.

  La spectacol a participat tînăra mlădiță, talentată și frumoasă – Andreea-Emira Rață, originară din satul Izvoare, raionul Fălești. Fetița este laureată a mai multor festivaluri-concursuri  naționale și internaționale, colaborează cu distinse personalități din aria muzicii, grație familiei sale.

  Evenimentul a avut ca obiectiv sărbătorirea zilei copilăriei dar și lansarea piesei „Dă-i cu lowe” a compozitorului Eugen Natan Doibani, care a fost și moderatorul sărbătorii.  Tânăra interpretă a fost susținută în scenă de profesoara sa de canto, Gabriela Hîrbu, din orașul Bălți. Spectatorii au avut marea bucurie de a aplauda invitata specială, îndrăgita interpretă Anișoara Puică. Invitat a fost și prietenul familiei, Sergiu Cristian, interpret cunoscut în raion, originar din satul Năvîrneț.  Pe parcursul spectacolului au întreținut buna dispoziție și au susținut-o pe Andreea  ansamblul de dans din satul natal „Izvorencele”.

  Concertul a fost organizat de familia Rață. Pe final de sărbătoare, Grigore Budu, șef Secție Cultură și Turism Fălești, a felicitat mica artistă și a mulțumit tuturor pentru implicare și participare. Copiii sunt viitorul nostru. Să ne străduim să le oferim o copilărie fericită!

Galerie foto