Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 2 iunie satul Făleștii Noi frumos a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului. Oaspeții de onoare ai evenimentului a fost Domnul Viorel BABII, Președintele raionului și Domnul Veaceslav TAMBUR, vicepreședintele raionului. Domnul Președinte a transmis un mesaj de felicitare cu acest prilej tuturor copiilor prezenți la activitate, dăruindu-le multă sănătate și copilărie fericită alături de părinți și bunei.

  Cu un mesaj prilejuit Zilei Internaționale a Copilului pentru consăteni a venit și Domnul Vladimir BEJENARI, Primarul comunei Făleștii Noi care a dat start frumosului eveniment și anume deschiderea sezonului estival.  

  Evenimentul s-a desfășurat pe stadionul localității unde a avut loc și deschiderea oficială a scenei de vară la aer liber.  Cetățenii din localitate s-au implicat activ în multe acte activități ca starturi vesele, întreceri sportive  și în special proba sportivă “Trînta Națională”. La aceste probe au participat copii și maturi care au luptat pentru premii speciale. Întrunirea a culminat cu un program artistic prezentat de copii din cadrul grădiniței și a gimnaziului din localitate. 

Galerie foto