Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 19 iunie  în orașul Fălești s-a desfășurat Sărbătoarea absolvenților de liceu organizată de Direcția Generală Educație în colaborare cu Consiliul raional Fălești și liceele ,,M. Eminescu”, ,,A. Pușkin” și ,,Gheorghe Vrabie”.

  La eveniment au fost prezenți oaspeții de onoare, Domnul Viorel Babii, Președintele raionului,  Domnul Radu Roman, vicepreședintele raionului și Domnul Eduard Balica, consilier raional.


  După depunerea de flori și deschiderea festivă de la monumentul lui Mihai Eminescu, parada comună a absolvenților din cele trei licee s-a deplasat spre zona pietonală a Pieții centrale . Liceenii au fost felicitați de către  Domnul Președinte a raionului, de diriginți, părinți și de către copilașii grădiniței nr. 6 din orașul Fălești.

  Participanții au adresat mesaje de mulțumire organizatorilor evenimentului și instituțiilor publice în care au învățat. Atmosfera a fost încinsă de un flash mob comun al absolvenților promoției 2019, după care a urmat o serată dansantă.

  Conducerea Direcției Generale Educație aduce mulțumiri partenerilor implicați în desfășurarea evenimentului, Consiliului raional Fălești, liceelor teoretice din raion, Inspectoratului General de Poliție din orașul  Fălești, Centrului de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri ,,Lora Găină”, conducătorului Ansamblului Favorit, Sergiu Burduja, Grădiniței nr.6  din orașul Fălești și prezentatorilor Cristina Tambur și Anatol Bargan, directori adjuncți din  cadrul IP LT ,,Mihai Eminescu” și ,,Alexandru Pușkin” , precum și diriginților care au fost alături de organizatori și de absolvenți.

Galerie foto