Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Astăzi, 12 decembrie  curent, o delegație a Consiliului Județean Iași din România  a vizitat raionul Fălești.

   Scopul vizitei a fost verificarea pregătirii proiectului tehnic pentru reconstrucția capitală a străzii pavate Ștefan cel Mare din orașul Fălești, altor documente necesare pentru evaluarea în etapa a treia a proiectului „Călător pe meridiane culturale”.

   Proiectul respectiv va fi implementat de Consiliul raional Fălești în colaborare cu Consiliul Județean Iași și primăria orașului Fălești, cu  o valoare de circa 750 de mii de euro, inclusiv 10 % contribuția Consiliului raional si a primăriei orașului Fălești.scm str

   Oaspeții din România au avut o întâlnire de lucru cu Domnul Sergiu FÎNTÎNA,  președintele raionului, vicepreședinții raionului, primarul orașului Fălești și membrii echipei de proiect - Doamna Ionela Laura Păstrăvanu - manager de proiect, Silvica Vasile – coordonator de proiect, Mirela Turcu - responsabil comunicare și publicitate, Bogdan Costea - Director S.C. CRONOS CONSULTING SRL.

   Strada Ștefan cel Mare din orașul Fălești v-a fi reparată printr-un proiect transfrontalier în cadrul Programului Operațional Comun România - Republica Moldova.

Galerie foto