Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Campania de prevenire a incendiilor desfăşurată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă în comun cu Inspectoratul General de Poliţie continuă și în localităţile din raionul Fălești.

   Astăzi,  28 ianuarie curent,  în sala de ședințe a Consiliului raional s-a dat startul campaniei de prevenire a incendiilor unde au participat conducerea raionului, Domnul  Sergiu Fîntîna, vicepreședinți ai raionului, reprezentanți ai domeniului social, reprezentanți  ai  IGSU și IGP.


  După anunțarea campaniei  poliţiştii,  salvatorii, pompierii,  urmau să ajungă în 47 localităţi din raionul Fălești, unde vor instrui cetățenii la capitolul antiincendiar, prevenirea riscului de intoxicaţie cu monoxid de carbon emanat de la sobe şi instalaţii de încălzire defecte.

  În teren vor activa peste 48 de salvatori şi poliţişti, care vor forma 12 de grupuri mixte.  Angajaţii  IGSU şi IGP vor merge împreună cu reprezentanţii APL la gospodăriile oamenilor pentru a ai informa despre asigurarea securităţii vieţii. În special vor fi vizitate familii cu mulţi copii, persoane în etate, dar şi cu dezabilităţi.

  Scopul campaniei  este de a sensibiliza societatea  privind riscurile incendiilor.

Galerie foto