Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, în scopul asigurării continuă a instituțiilor medico - sanitare  cu produse sanguine și în volum deplin, încheiat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Consiliul raional Fălești au organizat astăzi,  31 ianuarie curent  donarea de sânge voluntară în raionul Fălești.

    

  În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a stabilit pentru fiecare teritoriu administrat al raionului numărul lunar de donatori voluntari. Numărul anual de donări stabilite pentru raionul Fălești este 1951, respectiv 162 donări lunare.

  Donarea sângelui a avut loc  în incinta IMSP ,,Centrul de Sănătate Fălești” unde au participat peste 150 persoane. La eveniment au participat și Domnul Veaceslav FUSU și Veaceslav TAMBUR, vicepreședinți ai raionului care au donat sânge alături de alte  109 persoane, dintre care 16 persoane au fost donatori pentru prima dată.  Aducem mulțumiri reprezentanților autorităților publice locale din sate și comunele Făleștii Noi, Călugăr, Albinețul Vechi și orașul Fălești care au promovat campania de donare a sângelui.

Galerie foto