Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, Domnul Igor DODON, Președintele Republicii Moldova,  s-a  aflat într-o vizită de lucru în raionul Fălești, unde a avut o întrevedere cu conducerea raionului.

  Agenda a cuprins mai multe obiecte unde au fost vizitate de Domnul Președinte,  ÎMSP,,Spitalul raional Fălești”și la mai multe  întreprinderi agricole.

  În cadrul Spitalului raional, Domnul Președinte a vizitat  secția de boli infecțioase și postul medical unde sunt internați pacienții cu COVID-19, unde s-a familiarizat cu starea de lucruri la moment în cadrul instituției.

  La  întâlnirile cu agenții economici din agricultură, Domnul Președinte a discutat despre  starea de lucruri și în domeniul agricultură, care sunt problemele cu care se confruntă agricultorii la moment.

  În urma vizitei Domnul Președinte a apreciat înalt activitatea  agenților economici ce activează în aceste condiții dificile,  creând locuri de muncă și care continuă să asigure securitatea alimentară a raionului și a țării.

  Un moment plăcut la finele întrevederii  a Domnului Președinte  a fost înmânarea înaltei distincții de stat ,,Ordinul Republicii “ Domnului Cușnir Serghei, veteran de război, beneficiar al Centrului de plasament pentru persoane vârstnice și cu dizabilități ,, Pentru Voi” din orașul Fălești. Domnul Cușnir Serghei este  unul din cei 7 veterani de război din raionul Fălești.

  • 1id
  • 2id
  • 3id

Galerie foto