Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

… 27 august 2020 este data când marcăm 29 ani de la Proclamarea Independenței Republicii Moldova, cea care an de an ne luminează ca o rază și face să tresară inima întregului neam.

   Cu o deosebită mândrie astăzi a avut loc inaugurarea bustului marelui artist Mihail Volontir, în fața Palatului raional de Cultură Mihai VOLONTIR din orașul Fălești.

  Publicul prezent la inaugurare a fost onorat cu prezența Domnului Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului,  Domnul Veaceslav TAMBUR, Vicepreședintele raionului, Doamna Mariana OSADȚA,  șef  a Direcției Educație și Cultură și domnul Ion MARCOCI, artist al poporului, coleg de scenă a domnului Mihai VOLONTIR.

În cadrul activității de astăzi au răsunat citate și versurile marelui artist..,  

  • 1
  • 2
  • 4

   „Să trăiți mult, fraților! Mulți ani, sănătoși! Să duceți o viață cu gândul că sunteți basarabeni români! Să nu fiți manipulați de nimeni, de nimeni absolut! Să știți că străbunii și buneii voștri au fost cetățeni români!” (Mihai Volontir).

  Mesajul activității  consacrate sărbătorii naționale Ziua Independenței Republicii Moldova   a fost pentru cetățenii raionului cu urări….  La mulți ani Moldovă dragă, țară de dor,  țară independentă, suverană și integră! Dorim tuturor cetățenilor să fie demni și mândri de faptul că locuiesc într-un stat independent!

  Să construim împreună un drum spre fericirea noastră și, în primul rând, a copiilor noștri!

Galerie foto