Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 9 septembrie curent, de către Secția Administrație Publică și Serviciul Relații Funciare și Cadastru  s-a organizat o instruire pentru  11 primari ai  satelor și comunelor și 11 specialiști pentru reglementarea regimului funciar.

 

  Scopul întrunirii a fost de a informa și intrui participanții privind pregătirea materialelor în scopul delimitării masive în cadrul proiectului ,,Delimitarea bunurilor imobile incluse a terenurilor proprietate publică” care urmează să decurgă conform graficului aprobat prin HG nr. 80 din 11.02.2019.

  S-au discutat problemele ce țin de întocmirea listelor proprietarilor de terenuri,  lipsa informației din primării privind amplasarea în teren a sectoarelor (grădini), a hotarelor intravilanului și delimitarea după modul de folosință, și domeniu.

  S-a dispus prezentarea fiecărui inginer cadastral conform graficului (cu acordul persoanelor) cu toate materialele pregătite pînă la finele lunii septembrie și elucidarea tuturor erorilor și neajunsurilor depistate în procesul pregătirii listelor și schemelor necesare.

Galerie foto