Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   La 29 decembrie curent, Secția Administrație Publică a organizat o întrunire  cu primarii satelor și comunelor din raion. 

   Agenda ședinței a inclus chestiuni privind darea de seamă anuală la protecția civilă pentru anul 2020 și acțiunile planificate privind organizarea protecției civile pentru anul 2021. 

 

 Cu un cuvânt de salut pentru participanți a venit Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului, care a menționat despre scopul întrunirii și importanța implicării   primăriilor în    organizarea Protecției Civile.

  Domnul Veaceslav TAMBUR, Vicepreședintele raionului a   adus la cunoștința primarilor despre ordinul președintelui comisiei Situații Excepționale a raionului privind stimularea personalului de conducere - comandă a protecției civile a raionului, pentru organizarea și efectuarea satisfăcătoare a Protecției Civile în cadrul primăriilor, serviciilor și obiectelor raionului Fălești.

  Pentru buna organizare a Protecției Civile  pe parcursul anului 2020, au fost înmânate de către Domnul Președinte a raionului  Diplome de Onoare pentru:

Gherman Oleg

Calmațui Oleg

Muntean Galina

Baban Ion

Zagorodnaia Galina

Ivanov Elena

Bobu Iurii

Nazarco Ivanna

Pădure Svetlana

Bagrin Vasilii

Ghemu Raisa

Axenti Angela

Galiț Oleg

Rotari Ion

Bararu Oxana

Raba Elena

Sosna Vasilii

Dubăsari Lilia

Balan Gheorghe

Aramă Ruslan

Rotaru Ion

Revenco Valerii


  Spre finalul întrunirii din partea conducerii raionului au fost transmise mesaje cu prilejul sărbătorilor de iarnă,  însoțite cu urări de sănătate și realizări frumoase.

Galerie foto