Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 14 decembrie curent, Domnul Marcel SPATARU, Ministrul Muncii și Protecției Sociale  a efectuat o vizită de lucru  în raionul Fălești.

  Vizita  a început  cu întîlnirea cu conducerea raionului cu Domnii Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului  și Domnul Veaceslav Tambur, vicepreședintele raionului și cu  reprezentanții domeniului social.

  Agenda vizitei a cuprins tematica privind sistemul de protecție socială a populației: provocări și soluții.

  Scopul  vizitei de lucru a fost asigurarea unui dialog continuu și constructiv cu șefii direcțiilor de asistență socială din municipiul Bălți și raioanele Fălești, Ungheni, Orhei și Călărași prin identificarea provocărilor și soluționarea acestora în domeniul protecției sociale prin măsuri și politici bine-țintite în domeniu.

  În cadrul activității, fiecare șef de direcție și-a expus punctul de vedere cu privire la provocările cu care se confruntă fiecare direcție  în domeniu  prestării serviciilor sociale de calitate. A fost o întîlnire foarte constructivă și promițătoare pentru îmbunătățirea cadrului legal în prestarea servicilor sociale, lucrul acesta a fost menționat și de domnul Ministru.

Mai multe fotografii