Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   La data de 12 mai curent, în baza dispoziției Președintelui raionului Fălești domnul Sergiu FÎNTÎNA nr.28-d din 05.05.2022 ”Cu privire la crearea comisiei de verificare a stării gazoductului de presiune înaltă ”Ciuciulea - Chetriș”, domnul Mihai PRODAN,  Vicepreședintele raionului  a convocat ședința comisiei nominalizate. 

  Menționăm, că în Planul de investiții privind procesul de dezvoltare a rețelelor de distribuție a gazelor naturale pentru anul 2022 este inclus gazificarea satului Chetriș.

  • IMG_00021
  • IMG_00061
  • IMG_00082

  Membrii comisiei au fost informați că, construcția gazoductului de presiune înaltă Ciuciulea -  Chetriș cu o lungime de 11,8 km  au început lucrările în anul 2006, dar  din  motivul nealocării mijloacelor financiare, finalizarea construcției gazoductului a fost stopată. 

  Domnul Mihai NANII,  director ul filialei Fălești SRL ”Bălți - Gaz” a informat, că pentru darea în exploatare a gazoductului nominalizat este necesar de efectuat modificări al proiectului și înlăturarea unor lacune depistate.

  În baza discuțiilor s-a decis de a convoca o ședință la data de  16 mai curent unde se v-a discuta aceiași chestiune, dezvoltare a rețelelor de distribuție a gazelor naturale pentru satul Chetriș.

  Mai multe fotografii