Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Dragi și iubiți copii!

  Tradițional în prima zi de vară  marcăm Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – Copilăria.

  Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători în fiecare an puritatea şi inocenţa copilăriei.

  Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi. Ei sunt viitorul nostru, cea mai prețioasă avere a unei naţiuni, iar modul în care aceştia vor creşte şi vor evolua, devenind la rândul lor adulţi, reprezintă garanţia stabilităţii şi siguranţei generaţiilor viitoare.

  Cu certitudine, viitorul aparţine copiilor, de aceea noi, maturii, trebuie să ne conjugăm eforturile pentru a lua atitudine faţă de problemele celor mici, în special a celor cu care viața a fost mai crudă. Împreună putem crea un viitor luminos acasă copiilor noștri, putem transforma aspirațiile și visele lor în realitate.

  Dragi copii, să aveți parte de grijă și iubire părintească mulți ani, dragostea și afecțiunea din partea familiei să nu vă lipsească niciodată, să vă bucurați de o copilărie frumoasă și veselă, lipsită de griji, ocrotită de stat!

  La mulți ani tuturor copiilor şi tuturor părinţilor! Să vă bucuraţi de copiii voştri, iar copiii, la rândul lor, de părinți și de toată lumea care-i înconjoară.

Copilărie fericită tuturor!

 Cu profund respect,
 Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești