Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 21 octombrie curent, Doamna Ana REVENCO, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova s-a aflat într-o vizită de lucru în raionul Fălești.

  Doamna ministru a avut o întrevedere în sala de ședințe a Consiliului raional cu conducerea raionului, Domnul Sergiu FÎNTÎNA, președintele raionului, Domnul  Ion BUZINSCHI, șef adjunct al Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat,  primarii orașului, satelor și comunelor din raion și cu colaboratorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești. 

  • ar-mai_1
  • ar-mai_2
  • ar-mai_3

  În cadrul întrunirii,  oficialul a raportat despre situația din țară privind menținerea ordinii publice, combaterea acțiunilor infracționale, modul de activitate a inspectoratelor raionale de poliție,  managementul activității frontierelor de stat, fenomenul  traficul de ființe umane, fenomenul migrației  și a traficului ilegal de ființe umane.

  Doamna Ana REVENCO, a mai menționat în raport  și despre cea de-a treia reuniune a centrului de asistență a Uniunii Europene pentru asigurarea securității interne a Republicii Moldova și despre monitorizarea de către minister a situațiilor de criză cu care ne confruntăm  începând cu cea pandemică, criza  în contextul războiului din țara vecină - Ucraina și criza actuală din sistemul energetic.

  Dumneaei a subliniat despre rolul instituțiilor abilitate din cadrul ministerului care  monitorizează și intervin în soluționarea situațiilor  excepționale și despre politicile  care le implementează ministerul în domeniul securității și menținerii ordinii publice care este prioritar pentru cetățenii Republicii Moldova.

  Mai multe fotografii