Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Biroul relații cu diaspora Va informează, ca Programul guvernamental *Diaspora*Origini*Reveniri ( DOR, 2021) ediția a IX-a,  se va desfășura în perioada 08 - 17 august 2021. La program pot participa copii și tineri din diaspora, dar și din Republica Moldova și are drept scop consolidarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate cu țara de origine. 

Doritorii de a participa trebuie sa prezinte un video motivațional cu genericul „Vreau sa fac parte din familia DOR!”. Filmulețul video cu o durata de max. 2 min. va fi expediat electronic la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

  Participarea la Program este gratuita, cheltuielile fiind acoperite din bugetul de stat. Solicitanții urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: abilitați de comunicare in limba romana, creativitate, deschidere, artistism. 

  În condițiile situației pandemice globale evenimentul din anul 2021 se va desfășura in regim online, utilizând platformele de comunicare Zoom și Facebook.

  Înscrierea la Programul DOR se va efectua pana la 30 aprilie 2021. Copiii și tinerii din diaspora și din Republica Moldova, care întrunesc condițiile de participare, vor completa formularul de înregistrare on-line pe pagina web a programului: www.dor.md, rubrica APLICA AICI!.