Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători ai domeniului transportului auto şi a infrastructurii drumurilor!

roza rosie În anul  2000, Guvernul Republicii Moldova a declarat ultima duminică  a lunii octombrie, Ziua  Automobilistului și Drumarului.

 Cu prilejul zilei profesionale a lucrătorilor din ramura transportului auto şi a infrastructurii drumurilor, aducem sincere urări de bine şi prosperitate tuturor lucrătorilor din domeniu.

 Este cunoscut faptul, că ramura transportului auto şi infrastructurii drumurilor este o verigă importantă în economia țării și a raionului nostru, or drumurile moderne şi infrastructura accesibilă sunt o carte de vizită a oricărei localități.

 Stimați lucrătorii din transportul auto și infrastructurii drumurilor, meseria pe care v-ați ales-o presupune multă responsabilitate, flexibilitate și calitate, chiar dacă condițiile de muncă nu corespund mereu cu așteptările Dumneavoastră.

 Pe parcurs în societate a avut loc dezvoltarea mijloacelor de transport,  se observă și o reabilitare și modernizare a drumurilor, sânt realități dar și tendințe actuale care ne fac să sperăm la o viață mai sigură pentru noi, dar și obținerea satisfacției profesionale pentru dumneavoastră.

 Vă mulțumim pentru profesionalismul şi abnegația Dumneavoastră, muncă dificilă pe care o depuneți pentru dezvoltarea economică a raionului.

 Vă dorim multă sănătate, bunăstare, viață frumoasă și armonioasă, bucurii de la cei dragi.

La mulți ani prosperi!

Cu respect,

Mariana OSADȚA, Președinte interimar al raionului