Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați contabili din sectorul
  public și sectorul privat al raionului Fălești!

ziua contabilului 2024  Anual la 4 aprilie consemnăm  Ziua profesională a Contabilului, zi care ne  oferă un prilej de aduce un omagiu și mulțumiri celor antrenați în exercitarea profesiei contabile și să Vă felicităm călduros, urându-Vă multă sănătate, prosperitate și entuziasm în activitățile pe care le desfășurați.

  Vă dorim rezistență inepuizabilă, coerență în toate acțiunile, dispoziție excelentă, în ciuda dificultăților din munca voastră deloc ușoară. Permiteți perioadele de raportare să vă treacă cu ușurință și fără griji, multe bucurii și liniște în familiile Dumneavoastră.

  Succesul și responsabilitatea să fie prezente mereu în activitatea Dvs., iar imaginea contabilului  în societatea noastră să corespundă importanței acțiunilor realizate. Doar datorită implicării și insistenței Dvs. vom putea obține acel sistem perfect pe care ni-l dorim. Vă asigurăm și în continuare de aceeași deschidere și colaborare fructuoasă din partea autorității publice raionale- Consiliul raional Fălești.

  Vă dorim mari realizări profesionale și împlinirea aspirațiilor

  Vă mulțumim pentru eforturile depuse și Vă dorim mult succes! 

  Cu profund respect,
  Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești.