Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Centrul de Informare și Consiliere în Afaceri a fost creat prin intermediul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare. Proiectul este implementat de People in Need Moldova, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord și Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională”.

 Platforma pentru promovarea potențialului economic și investițional al Regiunii de Dezvoltare Nord se bazează pe modelul și bunele practici din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Moravia de Sud din Republica Cehă. Schimbul de experiență cu specialiștii cehi i-a oferit echipei ADR Nord o perspectivă mai clară asupra strategiilor de atragere a investițiilor și de colaborare cu partenerii externi

 Întreprinderile mici și mijlocii (ÎMM) și autoritățile publice locale (APL) din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova pot accesa resurse utile și consultanță gratuită privind oportunitățile investiționale. Noul Centru de Informare și Consiliere în Afaceri, creat în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, oferă servicii și informații privind dezvoltarea mediului de afaceri.

 Primăriile și ÎMM-urile din nordul țării vor fi informate, periodic, despre investitorii interesați să înființeze afaceri și să stabilească parteneriate cu agenții economici din regiune.

Adresa: MD-3121, mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri, 8 etaj. 2
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Galerie foto