Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Datorită inițiativei Guvernului Republicii Moldova localitatea Măgura din comuna Pietrosu a raionului Fălești a obținut un drum de acces în variantă albă cu o lungime de 2,8 km construită  în cadrul Programului Guvernului „Drumuri bune pentru Moldova”.

 La data de 03.10.2018 a fost efectuată recepția la terminarea lucrărilor de construcție a drumului menționat. La eveniment au participat președintele raionului Doamna Iraida Bînzari, vicepreședintele raionului Domnul Radu Roman, reprezentantul antreprenorului S.A. „Drumuri - Bălți” Domnul Vasile Puiu, primarul comunei Pietrosu Domnul Ghenadie Gradinaru cît și populația comunei Pietrosu.

 Ca și celelalte primarii ale raionului, primăria comunei Pietrosu a beneficiat în cadrul programului menționat de mijloace financiare în sumă de – 1,0 mln lei cu ajutorul cărora a reușit să soluționeze o problemă mare a unui sat mic, care de mai mulți ani nu avea legătură cu centrul comunal.

 Locuitorii comunei apreciază înalt eforturile depuse de către conducerea raionului, Guvernul Republicii Moldova pentru schimbările produse în dezvoltarea infrastructurii drumurilor la nivel național, local și speră în continuare la un viitor bun al țării și neamului.

Galerie foto