singe  Cu prilejul Zilei Internaționale a Donatorului la 14.06.2019 se v-a desfășoară Campania Națională de Promovare a donării de sânge voluntare și celebrarea Zilei Mondiale a Donatorului de sânge cu genericul: ,,Sânge sigur pentru toți” în perioada 25.05.2019-25.06.2019.

  În conformitate cu Legea nr. 241 din 20.11. 2008 privind  Donarea de sânge și Transfuzia sanguină, cu toate modificările ei ulterioare și conform planului raional pentru donarea sângelui pentru anul 2019, coordonat de Consiliul raional Fălești și desfășurarea Campaniei  de la 25.05.2019 - 25.06.2019, Consiliul raional intervine către cetățeni cu solicitarea de a contribui la organizarea donării sângelui.

  Vă informăm, că donarea sângelui va avea loc la data de 04.06.2019 în incinta ÎMSP ,,Centrul de Sănătate Fălești”, orașul Fălești, str. Ștefan Cel Mare nr.36, primul etaj, începind cu orele 8.00.

  Dragi elevi, stimați profesori și părinți!

  Clopoțelul ce se aude azi în fiecare școală, sună cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și cu  tristețe pentru absolvenții, care lasă în spate băncile școlii și pășesc cu încredere în viitor.    Finalizarea anului școlar este o nouă etapă pentru toate generațiile, este perioada în care sentimentele de împlinire și de mândrie pentru cele realizate îi copleșește atât pe profesori, cât și pe elevi și părinții lor.
Sărbătoarea „Ultimului sunet” devine pentru toată societatea nu numai un prilej de satisfacţie, ci şi un motiv de profundă meditare despre rolul educaţiei şi pedagogului în societate.
 Încheierea anului școlar este o zi aşteptată, plină de emoţii, bucurii și speranțe pentru cei care vor păși în viitor, este ziua care ne permite să facem bilanțul unui an de noi împliniri profesionale și vocaționale