Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați  conducători auto și drumari!

img drum  Consemnată anual în ultima duminică a lunii octombrie “Ziua automobilistului și a drumarului”, îmi oferă plăcutul prilej de a Vă transmite cele mai sincere urări de bine şi prosperitate tuturor lucrătorilor din domeniu.

  Industria automobilelor și a drumurilor a devenit o ramură importantă, o verigă importantă în economia ţării, drumurile moderne şi infrastructura accesibilă sunt o carte de vizită a oricărei ţări. Dezvoltarea localităţilor, promovarea turismului, soluţionarea problemelor sociale şi creşterea economică per ansamblu pot fi posibile având la bază sisteme de comu­nicaţii moderne şi drumuri bune. În acelaşi context nu pot fi neglijate nici serviciile de transport, care reprezintă un element vital al  activităţii de producţie şi comerţ, dar şi pentru viaţa de zi cu zi a populaţiei.             

  Meseria pe care v-ați ales-o presupune multă dăruință, flexibilitate și calitate.

  În ultimii ani se observă o reabilitare și modernizare a drumurilor, sînt realități dar și tendințe actuale care ne fac să sperăm la o viață mai sigură pentru noi, dar și obținerea satisfacției profesionale pentru dumneavoastră.

  Ne exprimăm recunoștința profundă conducătorilor auto, drumarilor, mecanicilor, inginerilor, proiectanților, tuturor celor care prin munca lor oferă confort și protecție a pasagerilor și transportului. 

  Vă doresc sănătate,  noi realizări de producție și, bineînțeles, autostrăzi netede, conducere în siguranță și lumina verde a semaforului!

  Fie ca fiecare zi să vă aducă doar bucurie, liniște și întotdeauna o dispoziție bună!

 Cu respect,
Președintele raionului Fălești
Viorel BABII