Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice care anual se sărbătorește de 1 octombrie este o zi semnificativă pentru concetățenii noștri ajunși la toamna vieții, care poartă pe chip înțelepciune și lumină, iar în suflet putere și credință. Persoanele în etate sunt un adevărat exemplu pentru întreaga societate, atât prin experienţa de viaţă bogată, maturitatea gândirii, cât și prin valori morale, calităţi sufletești, voinţă puternică, dragoste de viaţă și de ţară.
ziua internationala a persoanelor varstnice
  Mă bucur că există un prilej minunat pentru a exprima stima și recunoștința, profunda admirație faţă de înaintași pentru munca lor asiduă şi devotamentul, depuse, pe parcursul anilor,  pe tărâmul în care au activat, faţă de succesele pe care le-au înregistrat.
  Vă felicit călduros cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor în etate. Vă adresez cele mai sincere urări de bine. Vă doresc să aveți parte de multă sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungați, respect și dragoste din partea celor apropiați, apreciere și grija celor din jur.
  Cu respect 
  Sergiu Fîntîna, președintele raionului Fălești