Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Dragi locuitori ai raionului Fălești!
Dragi locuitori ai raionului Fălești! Sărbătorile Pascale bat la ușa fiecărui creștin.        

  Sfântă sărbătoare creștinească- Paștele, pe care o așteptăm în fiecare primăvară, ne reamintește să fim mai buni, ne dăruiește speranță, ne orientează spre idealurile spirituale și ne inspiră să facem lucruri frumoase, cu răbdare și bunătate. Ne aflăm în ajunul uneia dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, Învierea Domnului, perioada care ne reunește în spiritul toleranței și al faptelor bune. Pe lângă semnificația religioasă deosebită a Sfintelor sărbători de Paști, acesta este momentul care pune în valoare tradițiile minunate ale neamului nostru: cozonacul, pasca, ouăle încondeiate și masa de sărbătoare care îi adună pe toți cei dragi.
  Trebuie să reflectăm mai mult asupra adevăratelor valori creștine, lucrurilor importante din viața noastră, pentru a aduce momente de bucurie în sufletele celor mai triști ca noi.
  Vă doresc tuturor, ca Lumina și căldura Paștelui să încălzească sufletele, să deschidă inimile spre iubire, credință, iertare, să coboare liniștea și pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile Dumneavoastră, să Vă lumineze calea și să Vă aducă renașterea credinței. 
  Valorile în care credem și asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, credința, speranța și dragostea să fie pentru fiecare călăuză în toate începuturile                                                                                 

Să aveți puterea de a dărui și de a ierta!

Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!

Vă adresez  tradiționalul mesaj – HRISTOS A ÎNVIAT!

Cu respect din numele Consiliului raional Fălești pentru Dumneavoastră,
Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești