Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

23 01  Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri autohton să profite de ultimele locuri disponibile la ediția a XIX-a a celei mai mari Expoziții naționale ”FABRICAT ÎN MOLDOVA”. 

  Evenimentul se va desfășura pe teritoriul C.I.E ”Moldexpo” SA, mun. Chișinău, în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020.

  ”Fabricat în Moldova”, pe parcursul anilor, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

  De-a lungul celor 18 ediții, în cadrul expoziției au avut loc cele mai importante și de mare anvergură evenimente, ce au primit un feedback pozitiv din partea producătorilor autohtoni, fiind pe larg mediatizate și înalt apreciate.

  Raionul Fălești va fi prezentat la acest eveniment de producătorii din raion: SC „BEATRICE-COM” SRL cu produse de băcănie și SRL „MED-ELISEIRIM” cu produse apicole.