Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați cetățeni

  Transfuziile de sânge sunt esențiale în caz de accidente grave și de intervenții chirurgicale majore și sunt adesea necesare pentru pacienții bolnavi de cancer și în tratarea unor boli ereditare hematologice cronice.     

  Donarea de sânge și de componente sanguine (eritrocite, trombocite, plasmă) facilitează o gamă largă de tratamente esențiale care, de multe ori, sunt vitale pentru viața pacienților.

  În acest context, în conformitate cu Legea nr. 241din 20.11.2008 privind Donarea de sânge și transfuzia sanguină, cu toate modificările ei ulterioare și conform planului național pentru donarea sângelui pentru anul 2021, venim către Dvstră cu rugămintea de a contribui cu prezența a  10 pers. angajate care vor să doneze sânge benevol.

  Vă informăm, că donarea de sânge va avea loc la data de 29.01.2021, în incinta IMSP „CS Fălești” , (str. Ștefan cel Mare 36, primul etaj, începând cu orele 8.00).

  Contăm pe sprijinul Dvstră, și Vă mulțumim anticipat pentru conlucrare și solidaritate în realizarea acțiunii sociale de donare voluntară a sângelui.