Actualităţi  

   

Achiziții publice  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Consiliul raional Falesti invită operatorii economici din raionul Fălești să participe la întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”.

  Evenimentul este organizat de Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Belarus și se va desfășura pe platforma online ZOOM la data de 12 august 2020 cu începere de la ora 11:00. Accesul participanților va fi deschis de la ora 10:30.

  La eveniment se preconizează participarea agenților economici și experților din ambele state, care vor prezenta informația privind cooperarea comercial-economică între Republica Moldova și Belarus în conjunctura actuală, restricțiile impuse, măsurile anticriză adoptate, cum mediul de afaceri s-a adaptat condițiilor de pandemie și perspectivele dezvoltării cooperării moldo-belaruse.

  Pe durata întrevederii online participanții vor avea posibilitatea de a adresa vorbitorilor întrebări și propuneri.

  Limba de comunicare – limba rusă.

  În cazul interesului de participare la întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”, vă rugăm să efectuați înregistrarea online pînă la data de 10 august 2020. Pentru înregistrare accesați link-ul aici .

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqqa_4lRtKMO4fZqYA04f2k_kp2ubODCxg2rx3NXzBdEF1Q/viewform

  Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularului completat online) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail.

  Doritorii de a participa la evenimentul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

  Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga   Leontean tel: 022 22 26 26, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 Participarea este gratuită!

**Scrisoarea întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Belarus – Moldova: noi etape de colaborare economică”  - limba rusă

  Astazi, 19 februarie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional s-a desfășurat seminarul practic cu tematica „Instrucţiuni de securitate şi sănătate în muncă (SSM)”.
  Evenimentul a fost organizat de filiala  Bălţi a  Camerei de  Comerţ  şi   Industrie în colaborare cu Secția Economie din cadrul Direcției Generale Finanțe și Economie a Consiliului raional.
  La instruire au participat 35 agenți economici din diferite ramuri de activitate a raionului Fălești.
  Cu un mesaj de salut pentru participanții la întrunire a venit vicepreședintele raionului   Domnul Mihai Prodan, care a  menționat că este necesar  și a încurajat participarea activă a agenților economici  la acest curs de instruire.
  În  cadrul  seminarului  s-au  discutat   chestiunile privind:

  • actele normative în domeniul  securității și sănătății în muncă;
  • instruirea lucrătorilor în securității și sănătății în muncă;
  • normele de elaborare a instrucţiunilor securității și sănătății în muncă;
  • securitatea antiincendiară;
  • regulamentul, privind modul de cercetare a accidentelor în muncă;
  • evaluarea factorilor de risc la locurile de muncă.

  La finele seminarului participanții conform punctajului obținut la testul de evaluare, au primit certificate de examinare a cunoștințelor în domeniul securității și sănătății în munca, nivelul I.

Galerie foto