Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 20 octombrie curent,  pe strada pietonală Alexandru cel Bun din oraşul Făleşti, a fost lansat expo-tîrgului universal ediția a III-a ”Toamna la Fălești”.

  Expo-tîrgul  este organizat pe perioada 20-22 octombrie curent de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălţi  în parteneriat cu Secția Economie din cadrul Consiliului raional și primăria orașului Fălești.

  La inaugurarea expo-târgului  universal au participat reprezentanți ai autorităților publice locale, membri ai Consiliului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova,  reprezentanţi ai mediului de afaceri, mass-media și populația din raionul Fălești.

  Prezenți la eveniment, Domnul Sergiu Fîntîna, președintele raionului , Alexandr Severin, primarul orașului Fălești, Galina Codița, directoarea filialei Bălți, Camera de Comerț și Industrie  a Republicii Moldova au menționat, că expo-târgul universal  „Toamna  la Făleşti” e o oportunitate  utilă pentru întreprinderile mici și mijlocii de a-și demonstra realizările, precum şi o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, identificarea  noilor parteneri.

 • exp-tfl_1
 • exp-tfl_10
 • exp-tfl_11

  Expo-tîrgul universal „Toamna  la Făleşti” are drept obiectiv:

 • susţinerea producătorilor autohtoni;
 • extinderea pieţei de desfacere şi familiarizarea consumatorilor cu produse şi servicii noi;
 • promovarea produselor, mărfurilor calitative şi competitive, stabilirea noilor contacte de afaceri;
 • dezvoltarea în continuare a dialogului public - privat.

  La expo – târg participă agenţi economici din municipiile Bălţi, Chişinău, oraşele Făleşti, Drochia, Rîşcani, Călăraşi şi raioanele Rîşcani, Făleşti, Briceni,  dar şi Casa de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Eleonora Găină” din Făleşti, Centrul de Creaţie al Copiilor Miron Blanc din Bălți, meşteri populari,  care prezinta  o imagine desfăşurată a mai multor domenii de activitate.

  Mai multe fotografii

  Astăzi, 13 mai curent,  a fost inaugurată  a IX-a ediţie a expo-târgului  universal „Primăvara la Fălești”, prilejuit de Hramul orașului Fălești, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) sub patronajul președintelui raionului și în parteneriat cu primăria din localitate.

  La  inaugurarea expo-târgului au participat reprezentanţii autorităților publice locale, mediul de afaceri şi serviciile desconcentrate din teritoriu, membrii Consiliului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, consilieri raionali și locali.

 • IMG_0045
 • IMG_0054
 • IMG_0066

 Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Sergiu FÎNTÎNĂ, preşedintele raionului,  Alexandr SEVERIN, primarul oraşului, Galina CODIȚA, directorul filialei Bălţi, a  Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care au menționat, că expo-târgul universal  „Primăvara la Fălești”  demonstrează realizările întreprinderilor – participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor  moderne, căutarea  noilor parteneri, consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil.

  Expo-tîrgul universal „Primăvara la Fălești” are drept obiectiv:

 • susţinerea producătorilor autohtoni;
 • promovarea mărfurilor şi produselor calitative şi competitive pe piaţa internă;
 • stabilirea noilor contacte de afaceri;
 • menținerea și dezvoltarea dialogului public-privat.

  În perioada 13 – 15 mai curent, pe strada pietonală Alexandru cel Bun, este expus un asortiment bogat şi variat de mărfuri şi produse  autohtone de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.    

  La expo-târg participă agenţi economici şi meşteri populari din municipiile Bălţi, Chişinău, oraşele Făleşti, Drochia, raioanele  Rîşcani, Florești, Dondușeni, Briceni și Nisporeni.

  Mai multe fotografii