Actualităţi  

   

Achiziții publice  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

rsc imagine 2 Consiliul raional Fălești în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM)  învită agenții economici din raionul Fălești, care pe parcursul anului 2018 s-au implicat sau au desfășurat activități social corporative, să participe la Concursul Național IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a X-a.

 Gala premiilor se va desfășura în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2019.

 Participanții pot aplica pentru următoarele nominalizări:

- activități RSC orientate către protecția mediului înconjurător;
- activități RSC orientate către societate/comunitate;
- activități RSC orientate către piață;
- activități RSC orientate către angajați;
- și adoptarea unui model de afacere verde cu utilizarea responsabilă a resurselor.


 Dosarele pot fi depuse la sediul ODIMM (mun. Chișinău, str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 134, oficiu 311) sau în format electronic (scanate cu semnătură și ștampilă) la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 10 noiembrie 2019, cu mențiunea „Concurs RSC”. Dosarele vor fi evaluate de o comisie de experți.

 Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul (022) 22-45-20.

 Responsabilitatea Socială Corporativă reprezintă un concept, care încurajează companiile să ia în considerare interesele societății prin asumarea responsabilității pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți.

Sursa: https://odimm.md/ro/presa/comunicate-de-presa/4419-concurs-rsc