Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La data de 17 iunie curent, reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal în parteneriat cu UNICEF  a fost organizată o nouă acțiune social-sportivă pe stadionul raional ,,Spicul”, renovat cu sprijinul financiar al Federației Moldovenești de Fotbal și al Consiliului raional Fălești.  La eveniment au participat circa 150 de copii.

  • fpc_1
  • fpc_2
  • fpc_3

  La eveniment au participat  Domnul Veaceslav TAMBUR, Vicepreședintele raionului, Doamna Mariana OSADȚA, șef al Direcției Generale Educație și Cultură, directorul Școlii sportive raionale, iar forul național a fost reprezentat de către managerii proiectelor Grassroots FMF, Diana Bulgaru și Cristina Braga.

  Acțiune organizată în cadrul proiectului comun "Fotbal pentru toți", care are ca scop consolidarea eforturilor de integrare prin fotbal a copiilor refugiați din Ucraina.

  Toți copiii au avut parte de multă distracție și voie bună, participând la diverse jocuri mobile și ștafete sportive cu elemente de fotbal.

  La final, pentru  150 copii  din raion participanți la eveniment au fost donate 20 mingi de fotbal, echipament sportiv și inventar sportiv.

  Fotbalul nostru este pentru PACE!

   Mai multe fotografii