Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 13 octombrie curent, o echipă de experți ai Ministerului Muncii și Politicilor Sociale din Republica Cehă în cooperare cu reprezentanții Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei din Republica Moldova au efectuat o vizită de studiu în raionul Fălești. Aceasta a fost organizată în cadrul proiectului „Creșterea capacității Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei din Moldova”.

 Vizita a avut ca scop studierea bunelor practici în domeniul asistenței sociale, a politicilor și strategiilor de protecție socială.

 În cadrul întîlnirii, experții au analizat pregătirea specialiștilor din domeniul asistenței sociale, elaborarea metodologiei de instruire, au avut posibilitatea de a se familiariza cu politica națională în domeniul protecției copilului.

 De asemenea, oaspeții din Cehia au efectuat o vizită la Centrul de Asistență Socială ” Nufărul Alb”, s.Glinjeni și Centrul de asistenţă specializată şi formare continua „Casa Speranţei” din or. Fălești, unde au fost familiarizați cu tipurile de activități, metodele de lucru ale centrelor.