Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 17 decembrie curent, în  sala de ședințe a Primăriei orașului Fălești, a  fost organizată o masă rotundă cu genericul „Dezvoltarea conceptului de economie socială în raionul Fălești”, în cadrul proiectului ACCES- Asistență pentru Cunoștințe, Competențe,”.

  Inițiatorii evenimentului au Asociația Obștească „Caroma Nord” în parteneriat cu Direcţia Generală Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului Făleşti.

  La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului raional,  Direcția Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului,  Direcției Generale Finanțe și Economie, Direcției Generale Educație, Centrelor de Asistență Socială și primari din raionul Fălești.

   

  Activitatea a avut un caracter practic - aplicativ, fiind aplicată „metoda caruselului”, care a ghidat participanții să identifice soluții și activități concrete de realizare a obiectivelor, ce vizau promovarea persoanelor cu dezabilități și dezvoltarea întreprinderilor sociale în raionul Fălești. Scopul întrunirii a fost implicarea actorilor sociali și  comunitatea în procesul de dezvoltare a antreprenorialului social și direcții strategice de dezvoltare a acestui domeniu în raion.