Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

sc 20 12  La 20 decembrie curent, în incinta Consiliului raional a avut loc şedinţa comisiei raionale pentru protecţia persoanelor aflate în situație de dificultate.

   Membrii comisiei s-au întrunit în şedinţă, având ca scop examinarea a 23 de cazuri, care necesită întreprinderea unor măsuri complexe de suport.

   Reieșind din suma disponibilă, a fost acordat suport monetar în sumă totală de 31 400 lei - la 7 familii, pentru reparația locuinței, procurarea carburanților, produselor alimentelor, igienice, vestimentație pentru perioada rece a anului precum și pentru adaptarea mobilierului la necesitățile persoanelor cu dizabilitate severă, țintuiți la pat. În cadrul ședinței membrii comisiei au decis reexaminarea a 15 dosare în cadrul  următoarei ședințe. A fost examinat un dosar a beneficiarului ce solicită serviciul social de plasament în cadrul Centrului de Asistență Socială „Pentru Voi” Fălești.

    Membrii comisiei au oferit primarilor și asistenților sociali recomandări  privind ameliorarea situației beneficiarilor aflați în dificultate din raion.