Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

    Astăzi,  24 mai 2023,  a fost organizat evenimentul de finalizare a proiectului „Acasă în siguranță” implementat de către Asociația  ”Eternitate” din raionul Fălești în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială Protecția Familiei și Copilului din Fălești în cadrul programului de granturi „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis.

   Cu un cuvînt de salut pentru participanții conferinței a venit Domnul Veaceslav Fusu, vicepreședintele raionului Fălești, Victoria Neaga, manager de proiect, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, Petru Culeac, director executiv Fundația Soros Moldova, Marcela Dilion-Strechie, manager de proiect, IP Keystone Moldova, Liubovi Prodan-Șestacova, Coordonatoare instruiri, AO Institutum Virtuts Civilis, Emilia Ciobanu, șef a Direcției Generale Asistență Socială, Protecția Familiei și Copilului Fălești.

    În cadrul proiectului a fost creat și dezvoltat Serviciul social de Casă Comunitară pentru persoanele cu dizabilități mintale și psiho-sociale din raionul Fălești.

Bugetul total a proiectului a constituit 60000,00 EUR, bani care au fost utilizați pentru achiziționarea imobilului, procurarea mobilierului, articole electrocasnice, bunuri pentru gospodărie, instruirea inițială a angajaților serviciilor și un atelier de informare a actorilor comunitari.

  • 01
  • 15
  • IMG_0164

    Serviciul social Casă Comunitară este un serviciu social destinat persoanelor cu dizabilități mintale care au nevoie de îngrijire, protecție, suport continuu și atenție din partea celor din jur pentru dezvoltarea abilităților de trai independent. Scopul serviciului este de a asista persoanele cu dizabilități să obțină cât mai multă independență şi să-şi dezvolte propriul potențial.

  Mai multe fotografii