Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Vineri, 13 mai, beneficiarii Centrelor de Asistență Socială au sărbătorit cu emoţie şi încîntare Ziua Internațională a Familiei, marcată anual la data de 15 mai.

Pe parcursul întregii săptămîni copiii au fost implicați în numeroase discuții și activități consacrate Zilei Familiei, cum ar fi: concurs-expoziţie de desene „Familia mea”, istorii despre familie - „Cine sunt eu? Cine au fost străbuneii mei? De unde mi se trag rădăcinile„ , joc de rol, desene cu cretă pe asfalt, etc.Scopul evenimentului era de a sublinia importanţa familiei şi a valorilor acesteia: dragostea, respectul reciproc, onorarea obligaţiunilor de creştere şi educare a copiilor în mediu familial.

În cadrul evenimentului copiii au prezentat arborele genealogic al familiilor sale, desene, au interpretat cîntece și au recitat poezii pe tema ”Familia”, au vizionat filme educative, care au avut ca scop de a demonstra că Familia este celula societății, piatra de temelie a viitorului omenirii. Beneficiarii centrelor au prezentat un spectacol de păpuși, au participat la activități recreative în aer liber, întreceri sportive, fotbal, sărituri pe trambulină, sărituri cu coarda.

Cu un cuvînt de felicitare către cei prezenți a venit Dl Valeriu Muduc, vicepreședintele raionului , care a subliniat importanța familiei în societate, punînd accent pe rolul acesteia în dezvoltarea armonioasă a copiilor, în realizările și împlinirile lor.

Beneficiarii CAS ,,Casa Speranţei” au efectuat o vizită la Centrul Social pentru persoane în etate şi cu dizabilităţi din or. Făleşti, unde au oferit în dar  bătrînilor simbolul familiei – floarea de  romaniţă.

Cu  o vizită la  Biblioteca Raională „M. Eminescu” au fost cei de la  CSS ,,Pentru-Voi’’. Copii au interpretat cîntece și au recitat poezii din creația lor proprie.

Mai multe fotografii aici