Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
  • Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Contabilului
    Anual la data de 4 aprilie în Republica Moldova este sărbătorită ziua profesională a contabilului. Astăzi, este un bun prilej pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de sănătate și succes cu ocazia zilei profesionale. În numele Federației SINDASP, îmi exprim gratitudinea pentru activitatea Dumneavoastră, devotamentul, responsabilitatea și sârguința în activitatea de […]
  • Gala organizațiilor sindicale primare
    Gala organizațiilor sindicale primare, eveniment organizat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), s-a desfășurat joi, 28 martie, la Palatul Republicii. La ceremonia festivă au participat conducerea CNSM, președinți ai centrelor sindicale național-ramurale, lideri sindicali din toată țara, reprezentanții partenerilor sociali și ai societății civile, pentru a face totalurile campaniei „Organizația primară – energia […]
  • În atenția membrilor de sindicat – funcționari publici din cadrul Autorităților Publice Locale
   

Membrii de sindicat din Republica Moldova marchează astăzi, 7 iunie, Ziua Sindicalistului.

Această zi, este reprezentativă pentru sindicatele din întreaga ţară. Mobilizarea eforturilor de solidaritate, de regândire a acțiunilor sindicatelor de toate nivelurile, în scopul realizării echității sociale şi demnității muncii.

Anume activiştii sindicali sunt chemaţi să reacţioneze cu promptitudine în cel mai hotărât mod când se încalcă drepturile şi interesele social-economice, profesionale şi de muncă ale membrilor de sindicat.

Cu prilejul Zilei Sindicalistului,  Vă aducem un omagiu de recunoștință și mulţumiri membrilor de sindicat ai SINDASP pentru cooperare şi perseverența manifestate zilnic, extrem de importante în realizarea cu succes a obiectivelor comune.

Apreciem înalt contribuția membrilor și liderilor de sindicat ai SINDASP, în valorificarea şi promovarea principiilor sindicalismului modern, consolidarea mișcării sindicale, protejarea libertăților sindicale şi drepturilor salariaţilor, demnităţii şi echităţii muncii, dialogului social.

Cu acest frumos prilej, transmitem sincere felicitări însoțite cu  urări de sănătate celor care au activat și continuă să muncească pentru apărarea intereselor profesionale, economice și sociale ale salariaților din cadrul autorităților publice locale.

Să aveți parte de o muncă decentă, să vă bucurați de rodul muncii Dumneavoastră,  succesul să vă însoțească mereu.

Cu profund respect, 

Ana Bordeniuc, Președintele Asociației Sindicale Teritoriale SINDASP.