Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
  • Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Contabilului
    Anual la data de 4 aprilie în Republica Moldova este sărbătorită ziua profesională a contabilului. Astăzi, este un bun prilej pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de sănătate și succes cu ocazia zilei profesionale. În numele Federației SINDASP, îmi exprim gratitudinea pentru activitatea Dumneavoastră, devotamentul, responsabilitatea și sârguința în activitatea de […]
  • Gala organizațiilor sindicale primare
    Gala organizațiilor sindicale primare, eveniment organizat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), s-a desfășurat joi, 28 martie, la Palatul Republicii. La ceremonia festivă au participat conducerea CNSM, președinți ai centrelor sindicale național-ramurale, lideri sindicali din toată țara, reprezentanții partenerilor sociali și ai societății civile, pentru a face totalurile campaniei „Organizația primară – energia […]
  • În atenția membrilor de sindicat – funcționari publici din cadrul Autorităților Publice Locale
   

  La data de 28 mai curent în incinta Centrului de Creație și Agrement pentru Tineri ,, Lora GĂINĂ” a fost organizat de Președintele raionului, turneul național de șah - Cupa Președintelui raionului Fălești la șah. Cu un cuvânt de salut adresat către participanții la competiție a venit Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului, care a menționat despre scopul evenimentului privind promovarea sportului de dezvoltare a capacităților mintale la copii și adulți la nivel raional și național.

  • 1
  • 2-a
  • 29

  La competiția de șah au fost invitate 15 echipe din municipiul Bălți și Ungheni, raioanele Fălești, Drochia, Edineț, Dondușeni, Rîșcani, Sîngerei, Nisporeni, Ungheni- com. Petrești, Ialoveni- com. Costești, Strășeni și orașele Ialoveni și Vadul lui Vodă din municipiul Chișinău, cu participarea a  148 de șahiști.

  Conform regulamentului, care a fost publicat pe pagina web a Federației de șah al Republicii Moldova, au fost formate 10 grupe valorice. Grupa până la 7 ani, 9 ani, 11 ani, 13 ani, 15 ani, 17 ani, 19 ani, 50 ani, mai mari de 50 ani și femeile au jucat aparte.

  După o luptă foarte încordată echipa raionului Fălești a reușit să cucerească din nou cupa președintelui la șah ca și anul trecut.

  Astfel noi am obținut locul I în categoria de vârstă până la 7 ani- Dolghieru Luca, locul III în categoria până la 9 ani- Turava Daniil, locul I în categoria de vârstă până la 13 ani- Urban Maxim și locul II în această categorie- Popa Ruslan, locul II în categoria de vârstă până la 17 ani- Bacalu Silviu, locul I în categoria de vârstă până la 19 ani- Cebotari Stanislav și locul doi la femei- Golubaș Ecaterina. În așa mod raionul Fălești a acumulat 17 puncte, clasând-se pe locul 1, locul 2 s-a situat echipa municipiului Bălți cu 11 puncte, locul 3i echipa raionului Dondușeni care a acumulat 10 puncte.

  Mai multe fotografii